De beste zomerparfum

Related Articles

Het is zomer en het is heet! Niemand wil vies ruiken en al helemaal niet naar zweet. Daarom dragen we deodorant en parfum. De parfums die ik draag zijn redelijk seizoen afhankelijk. Zo draag ik in de winter wat zwaardere parfums, maar wil ik in de zomer frisse parfums dragen. Ik vroeg mij dan ook af wat de lekkerste zomerparfums zijn voor deze zomer. Wil jij hier ook meer over weten? Lees dan verder!

De parfums

  • De beste zomerparfum die ik heb kunnen ontdekken is ‘Acgua di Gio’ van Giorgio Armani. Het is een dusdanige klassieker dat vrijwel alle mannen deze parfum in de kast hebben staan. Ik ben daar bovendien één van. De geur is fris, maar nog steeds krachtig. Het is wat mij betreft een goede weerspiegeling van mijn parfum die ik in de winter draag, maar dit keer een frissere variant. Er zijn inmiddels meerdere parfums in de lijn van ‘Acgua di Gio’, maar de klassieker blijft nog altijd het best wat mij betreft! En goed nieuws voor de vrouwen die deze blog lezen en geen genoeg kunnen krijgen van de geur van ‘Acgua di Gio’: er is inmiddels ook een vrouwen variant. Deze wordt ‘Acgua di Gioa’ genoemd en ook daar zijn inmiddels verschillende parfums binnen de vrouwenlijn. Top!
  • Calvin Klein is een klassieker wanneer het aankomt op parfums. Al vind ik dat bovendien een klassiek merk wat betreft hun kledinglijn. Iedereen kent de Calvin Klein ‘One’ wel. De unisex parfum, die door man en vrouw gedragen wordt. Het is een redelijk zware parfum en daarom wat mij betreft niet geschikt voor de zomer. Echter heeft Calvin Klein dit opgelost, door een ‘One – Summer’ aan de parfumlijn toe te voegen. Ook Calvin Klein kreeg door dat mannen en vrouwen in de zomer andere parfums willen dragen dan de zware en kenmerkende parfums in de winter. Calvin Klein ‘One – Summer’ is een frisse variant op de klassieke ‘One’ en zoals altijd tegen een vriendelijke prijs verkrijgbaar bij alle drogisten!
  • Dolce & Gabbana ‘light blue’ is één van mijn favoriete geuren voor de zomer. Of dit nu een mannengeur of vrouwengeur is, is mij niet duidelijk. Wat mij betreft even unisex als de Calvin Klein ‘One’. Bovendien is die scheidingslijn bij zomergeuren überhaupt vaag. Zo werd ‘Acgua di Gio’ ook door veel vrouwen gedragen, voor de vrouwenlijn uitkwam. Dolce & Gabbana ‘light blue’ is alles wat de naam en de posters en de reclame erover vrijgeeft: het is een lichte geur en het doet je direct denken aan een groot meer. Perfect voor de zomer dus!

Meer uit deze categorie

Popular stories