Deze items moet je als man in je kast hebben hangen

Related Articles

De meeste mannen hebben niet zoveel verstand van kleding. Ik ben hier eentje van. Ik winkel niet graag en doe dit alleen als dit echt hoognodig is. Gelukkig heb ik een vriendin die genoeg van mode afweet om mij hier af en toe een handje bij te helpen. Hierdoor heb ik nu een redelijk gevulde kledingkast met alle nodige items. In deze blog help ik jou een handje door te delen welke items je als man in je kast moet hebben hangen. 

De basics

Om te beginnen moet je natuurlijk een goede basis in je kledingkast hebben hangen. Denk bijvoorbeeld aan witte t-shirts. Een wit shirt is eigenlijk altijd goed en kun je aan bij veel gelegenheden. Het is dus aan te raden om eens in de zoveel tijd een aantal witte shirts in te kopen zodat je weer een tijdje voor kunt. Ik koop bijvoorbeeld eens in de zoveel tijd een 4-pack Alan Red shirts bij Hemdvoorhem. Deze zijn redelijk voordelig en van goede kwaliteit. Andere basics die je in je kast moet hebben zijn bijvoorbeeld een grijze trui en een aantal zwarte shirts. Met deze items heb je een goede basis voor elk soort outfit. 

Mooie overhemden

Een aantal mooie overhemden zijn ook een must om in je kast te hebben hangen. Als je bijvoorbeeld een kantoorbaan hebt, is dit zeker van belang. Maar ook als je geen overhemden aan moet naar je werk, is het verstandig om een aantal goede overhemden te hebben. Er zijn genoeg gelegenheden waarbij je dit aan zult moeten doen. Denk aan een etentje, feest of ander evenement. Het leuke aan overhemden is dat er enorm veel keuze is. Ik dacht altijd dat elk overhemd er ongeveer hetzelfde uitzag, maar dit is helemaal niet waar. Zo kun je kiezen uit talloze kleuren, verschillende soorten knoopjes en honderden printjes voor in de boord.

Goede schoenen

Als laatst is het belangrijk om verschillende soorten goede schoenen te hebben. Het is ten eerste bijvoorbeeld van belang om een comfortabel paar nette schoenen te hebben. Deze zul je nodig hebben voor werk en andere formele gelegenheden. Daarnaast is het een must om een leuk paar sneakers in je kast te hebben staan. Zelf heb ik een paar sportieve sneakers en een ander paar die wat simpeler zijn. Zo heb ik voor elke outfit een paar passende schoenen. Met een aantal basics, mooie overhemden en goede schoenen kun je eigenlijk altijd de deur uit met een passende outfit!

Meer uit deze categorie

Popular stories