Home Mode Maak je klaar voor de date van je leven

Maak je klaar voor de date van je leven

0
Maak je klaar voor de date van je leven

Een eerste date is natuurlijk altijd spannend, en een tweede eigenlijk ook. De meeste mannen beginnen een half uurtje voor ze van huis weggaan en hebben dan nog tien minuten over om even te ontspannen voor de televisie. Bij de meeste vrouwen gaat dat er heel anders aan toe. Die beginnen uren en soms al zelfs een dag van tevoren aan de voorbereiding, in de hoop dat er dan niks mis kan gaan. Dat hoeft helemaal niet! Je hebt geen uren aan voorbereiding nodig want je bent mooi zoals je bent. Mocht je nu toch een make-upje op willen doen, of een maskertje al is het maar tegen de zenuwen, dan heb ik hier voor jou een twee stappen die je op de dag zelf kan doen waarna je je kan ontspannen en zelfverzekerd op date kan gaan. Dat begint bij in de spiegel kijken en te zien hoe mooi je al bent.

Schep nog eens op

Ik ken genoeg dames die amper iets eten op de dag van een eerste date. De één wijdt dat aan de zenuwen en de ander doet het bewust niet om in een strakke jurk te passen. Maar door niet te eten, voel je je gedurende de dag en avond niet lekkerder. Het is zelfs gevaarlijk als je nog moet rijden. Je kan je duizelig voelen en snel moe worden. Daarom is het handig om wel s ochtends en s middags wat te eten. Gewone maaltijden zijn dan ook zeker geen rariteit. Vraag je ook af waarom je in die strakke jurk moet passen. Hij of zij moet jou toch mooi vinden zoals je bent? En verder kijken dan enkel een strak stofje? Iets om over na te denken…

Zorg voor jezelf

Ik zeg wel dat die voorbereiding niet nodig is maar zelf doe ik het ook. Nee, ik begin niet dagen van tevoren maar ik vind het leuk om een paar uur voor het moment van vertrek mezelf in de watten te leggen. Neem bijvoorbeeld van tevoren een warm bad of een lange douche. Smeer je in met je favoriete lotion en trek de mooiste lingerie aan die je in je kast hebt. Dit is niet persé voor je date maar ook gewoon voor jezelf. Nou, is dit een ritueel waar je misschien niet iedere dag de tijd voor hebt, ondanks dat het gewoon iedere dag kan, en dus is een date een mooi moment om alles uit de kast te trekken, voor jezelf.