Op zoek naar een nieuwe accuboormachine?

Related Articles

Een nieuwe accuboor nodig? Kijk dan eens bij het gereedschap van Facom! Maar waar let je op? Wat is voor jou belangrijk? Ga je zelf thuis aan het klussen of wil je er professioneel mee aan de gang? Dan is de accuduur van belang. Heb je een bepaald budget in gedachten? Selecteer dan op prijs. Wil je zoveel mogelijk vermogen? Dan kijk je natuurlijk naar het wattage. En het merk? Daar hoeven we het verder niet over te hebben: Facom natuurlijk!

De accuduur, het vermogen en de prijs horen bij elkaar

Hoe beter de accuduur, hoe sterker het vermogen, hoe hoger de prijs. En daar is natuurlijk wel iets voor te zeggen. De accuboormachine moet het goed doen en het liefst nog lang ook, daar moet je dan wel in investeren. Het is wel verstandig om ook te kijken naar de tijd die het kost om een accu weer volledig op te laden. En dat enorme vermogen, heb je dat echt nodig? Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt, maar kijk vooral naar wat je echt nodig hebt.

Ben je thuis aan het klussen?

Dan wil je natuurlijk in één keer door, zonder je accu tussentijds te hoeven opladen. Aan de andere kant heb je dan waarschijnlijk niet zo’n groot vermogen nodig.

Werk je in de bouw?

Dan wil je zeker lekker door kunnen werken. De aanschaf van een extra accu kan dan aan te raden zijn. Het vermogen van de accuboormachine die je kiest is dan vooral afhankelijk van het soort werk dat je doet.

Veilig werken met een accuboormachine

Een accuboormachine levert minder problemen op omdat er geen snoer in een stopcontact gedaan hoeft te worden. Je kunt dan dus niet struikelen over het snoer of er per ongeluk in boren. Maar ook bij een accuboormachine moet je je veiligheidsmaatregelen in acht nemen. Kies een machine die goed in je hand past. Dan heb je deze stevig vast en kun je deze niet gemakkelijk laten vallen. Ook het gewicht van de machine is hierbij van belang. Gebruik alleen originele onderdelen en zorg dat deze goed schoon en droog blijven. Ook het opladen van de accu doe je alleen onder de meest veilige omstandigheden.

Gereedschap van Facom gaat jarenlang mee

Wanneer je goed voor je spullen zorgt, kun je er van uit gaan dat ze lang meegaan. Dat geldt voor alles, niet alleen voor gereedschap. Maar Facom gereedschap heeft iets dat extra bijzonder is. De fabrikant is zo overtuigd van de kwaliteit van dit merk dat er, bij juist gebruik, levenslange garantie op geldt. En dat hoor je niet vaak. Accuboormachines is niet het enige gereedschap dat van dit klusmerk te verkrijgen is. In totaal is gereedschap van Facom in 24 verschillende categorieën verkrijgbaar.

Facom geeft duidelijkheid en adviezen. Bij iedere soort gereedschap die je van Facom aanschaft, zit een uitgebreide handleiding. In deze handleiding staan veiligheidsvoorschriften, adviezen en zelfs over de wettelijke veiligheidsvoorschriften per land. In deze documentatie vind je ook de garantievoorwaarden. Zo ga je altijd op een verstandige manier om met het gereedschap van Facom en weet je, wanneer er toch iets stuk zou gaan, precies waar je aan toe bent.

Meer uit deze categorie

Popular stories