Hoe ziet jouw droombadkamer eruit?

Related Articles

De badkamer… de ruimte in huis waar vaak het minste aandacht aan wordt besteed. Zonde eigenlijk want ook hier breng je elke dag flink wat tijd door. Dus waarom je badkamer niet omtoveren in je droombadkamer? En je droombadkamer hoeft trouwens helemaal niet dezelfde woonstijl te hebben als de rest van je huis. Het is tegenwoordig juist dé trend om verschillende woonstijl te combineren binnenshuis of zelfs binnen bepaalde ruimtes. In dit blog de 3 meest geliefde woonstijlen voor de badkamer.

Een natuurlijke badkamer

De natuurlijke badkamer kenmerkt zich door de natuurlijke materialen die er in deze badkamer zijn gebruikt. Vooral houten meubels en tegels van natuursteen zien wie in deze stijl voornamelijk terugkomen. Voor de donkere tegels van natuursteen doen het erg goed en staan mooi in contrast met bijvoorbeeld een houten kast of wastafel. En ik hoor je nu al denken “een wastafel van hout”? Ja, een wastafel van hout is helemaal van deze tijd en ik zo bewerkt dat die waterbestendig is.

Een scandinavische badkamer

De scandinavische woonstijl kenmerkt zich vooral door de witte kleur in combinatie met lichte houten meubelen. Ook in de badkamer zien we dit contrast weer naar voren komen. De vloer en de muren zijn voorzien van witte tegels. Het oogt heel schoon en steriel maar door het gebruikt van de lichte houten meubelen ziet het er toch naar uit dat er geleefd wordt. Een handdoekenrek of wastafel van hout zouden perfect staan in deze badkamer.

Een industriële badkamer

In een industriële badkamer vind je voornamelijk accessoires van staal. Zo zie je bijvoorbeeld een stalen frame voor de douche, een stalen wastafel en metalen accessoires. De tegels die worden gebruikt in deze badkamers zijn vaak donker van kleur en om het geheel helemaal af te maken kan er LED verlichting zoals LED downlight in het plafond worden geplaatst. De LED verlichting zorgt net dat dat laatste puntje op de “i”.

Een moderne badkamer

De moderne badkamer kenmerkt zich door toffe designs en bijzondere vormen. In een badkamer wordt niet zo vaak een ronde of ovale voor gebruikt maar in een moderne badkamer wel. Alles lijkt in elkaar door te lopen en hoe meer kleur erbij komt kijken, hoe beter. Van een rode wastafel tot een blauwe handdoekenkast, het kan allemaal in een moderne badkamer.

En? Welke stijl gaan we terugzien in jouw droombadkamer? We lezen het graag in een commentje.

Meer uit deze categorie

Popular stories

De beste zomerparfum

Het is zomer en het is heet! Niemand wil vies ruiken en al helemaal niet naar zweet. Daarom dragen we deodorant en parfum. De...

Op zoek naar een nieuwe accuboormachine?

Een nieuwe accuboor nodig? Kijk dan eens bij het gereedschap van Facom! Maar waar let je op? Wat is voor jou belangrijk? Ga je...

Zo ziet er een gezonde brooddoos uit voor je kinderen

Een nieuw schooljaar is het geschikte moment om je kids (en jezelf) gezonde eetgewoonten aan te leren. Dat heeft niet direct te maken met...