Tijdloze kledingstukken voor mannen

Related Articles

Vaak zijn er trends die een tijdje meegaan en daarna weer ‘not done’ zijn, Maar er zijn ook een aantal kledingstukken voor mannen die tijdloos zijn. Nu vraag je je af: welke zijn dat dan? Hieronder bespreek ik een aantal kledingstukken en tips die ervoor zorgen dat het weggooien van oude of uit de modekleding verleden tijd is. Deze kledingstukken zijn niet trendgevoelig en kun je dus voor een aantal jaar wel bij je houden, hierbij is het wel belangrijk dat als je zo een kledingstuk aanschaft je goed kijkt naar de kwaliteit. Het is namelijk een investering voor de komende aantal jaren!

Tijdloze items

Dit is een van de meest belangrijke tips die ervoor zorgt dat miskopen doen in het verleden ligt. Koop iets dat jaren mee kan gaan en niet een of andere trend is. Denk bijvoorbeeld aan een zwart leren jasje. Zwart is een veelzijdige kleur die je bij veel andere kleuren aan kan, daarom is dat de meest logische kleur om te kopen als het om een jasje gaat. Een echt leren jasje wat je koop wordt ook met de jaren mooier en krijgt een soort karakter. Maak de outfit af met een neutrale sweater en een paar mooie witte gympen. Deze zijn ook tijdloos en gaan lang mee. Voor in de zomer is een poloshirts een van de beste investeringen die u kunt maken, een poloshirt is voor elke gelegenheid gepast en staat altijd stijlvol.

Gelegenheden

Bij het samenstellen van uw garderobe moet u erover nadenken wat de gelegenheden zijn waarbij u passende kleding aan moet. Denk hierbij aan werk, boodschappen doen of bijvoorbeeld een chique feestje. Er bestaan kledingstukken die geschikt zijn voor meerdere gelegenheden, bijvoorbeeld een hoody die u overdag naar casual aankunt, maar ook thuis op de bank kunt dragen. Spijkerbroeken blijven vooral hier in Nederland een goede investering. Ze zijn tijdloos en te dragen naar veel verschillende gelegenheden zoals een feestje met een nette blazer erop of met een hoody wanneer u zich casual wilt kleden.

Onderhouden van uw kleding

Wanneer u kleding wilt die langer meegaat hangt hier vaak ook een prijskaartje aan. Maar zelf bij hele goede kwaliteitskleding moet u het goed onderhouden. Hierbij zijn leer, wol en netter pantalons goede voorbeelden van kleding waarbij u extra goed moet opletten. Was uw wollen items op de goede wasmachine stand en breng uw pantalons naar de stomerij. Voor leer het belangrijk dat je schoenen om de twee weken oppoetst zodat ze soepel blijven en je scheuren vermijd. Voor tassen hoeft dit minder vaak, maar zeker wel een aantal keer in het jaar.

Meer uit deze categorie

Popular stories