Wel of geen TV op de slaapkamer?

Related Articles

Hoe meer technologie we tot onze beschikking hebben, hoe meer keuzes we moeten maken. Inmiddels weten we allemaal wel dat een blauw scherm niet voor je is. Zeker niet wanneer je kort daarna wil gaan slapen. Daarom raden experts af om nog op je mobiel te zitten of TV te kijken voordat je het bed in duikt. Bovendien kan een TV op de slaapkamer leiden tot een minder intieme relatie met je partner. Is een TV op de slaapkamer dan echt zo slecht? Ik denk dat het allemaal wel mee valt. Het probleem zit eerder in het feit dat de TV altijd aanwezig is. Of is daar een alternatief voor?

Graag een TV

Natuurlijk mag iedereen zijn eigen mening hierover vormen. Persoonlijk wil ik altijd graag een TV in de slaapkamer. Ik vind het heerlijk om toch nog even een episode verder te kijken van die ene serie. Als ik (in het ergste geval) in slaap val, dan lig ik tenminste al lekker comfortabel in mijn bedje. Daarnaast is er niets chiller dan TV kunnen kijken in je bed als je ziek bent. Daarom wil ik altijd graag een TV. Stiekem valt het wel mee met hoe vaak ik het ding uiteindelijk aan zet, maar als die er niet zou zijn dan mis ik het! Mijn vriendin is er echter geen fan van. Ik ging daarom op zoek naar een compromis.

Beste van twee werelden

Zoals elk mens uit de eenentwintigste eeuw ben ik gaan Googlen naar een oplossing. Hoe kon ik het voor elkaar krijgen om een TV in de slaapkamer te hebben zonder echt een TV in de slaapkamer te hebben? Het klinkt nogal tegenstrijdig, maar uiteindelijk vond ik toch een goede oplossing voor mijn probleem. Er bestaan dingen waarmee je jouw TV tevoorschijn kan toveren of laten verdwijnen: TV liften! Door middel van een TV lift kan je op een tactische manier de TV onzichtbaar maken in een ruimte. Ideaal voor mijn situatie dus! Als ik dan een keer de TV aan wil zetten, klik ik op de knop. De TV lift doet zijn werk en ik kan lekker mijn favo serie kijken. Ben ik klaar? Dan zorg  ik ervoor dat de TV weer verdwijnt. 

Dus wel een TV op de slaapkamer!

Ik liet mijn vriendin de TV liften zien en hoe eenvoudig we dit konden installeren in onze slaapkamer. Eerst was ze nog wat terughoudend, maar uiteindelijk trok ik haar toch over de streep. De TV lift is besteld en als die goed bevalt, bestel ik er misschien nog wel eentje voor de woonkamer. 

Meer uit deze categorie

Popular stories