Home Nieuws De natuurlijke supplementen van Traumeel

De natuurlijke supplementen van Traumeel

0
De natuurlijke supplementen van Traumeel

Elk baasje wil het beste voor zijn of haar huisdier. Mocht u een eigenaar/eigenares zijn van een prachtig dier, dan begrijpt u dit als geen ander. Zelf houd ik erg van natuurlijke voeding en geneesmiddelen, maar voor mijn lieve kat is dit vaak geen optie. In bijna alle ondersteunende supplementen zit veel chemische rommel. Mijn Betty is erg gevoelig, en daarom geef ik haar niet die middelen. Gelukkig is er het merk Traumeel, zij maken wel natuurlijke geneesmiddelen en supplementen. Omdat ik en Betty fan zijn geworden van dit merk, schrijf ik vandaag over Traumeel. Veel leesplezier!

Wat is Traumeel precies voor merk?

Traumeel is een farmaceutisch bedrijf dat zich specialiseert in het ontwikkelen en produceren van natuurlijke geneesmiddelen voor uw huisdier. De supplementen van het merk bestaan echt uitsluitend uit natuurlijke bestandsdelen. Deze bestandsdelen bestaan uit planten en mineralen. Het merk wordt ook wel ‘Heel’ genoemd, dit komt van het Latijnse ‘Herba est ex luce’, wat ‘de geneeskracht van de plant komt voort uit het licht’ betekent. Naast dat het merk geneesmiddelen en supplementen produceert, is het ook betrokken bij wetenschappelijk onderzoek naar natuurlijke geneeswijzen voor uw huisdier. Waar mensen steeds meer vragen naar natuurlijke voeding en geneesmiddelen, is het logisch dat baasjes dat ook voor hun geliefde dier vragen. Gelukkig is Traumeel een van de frontrunners op dit gebied, en kunt u bij hun altijd terecht voor uw hond, kat en paard.

Wat verkopen ze allemaal bij Traumeel?

Zoals in de vorige alinea al is benoemd, houdt Traumeel zich voornamelijk bezig met geneesmiddelen en supplementen voor dieren die wat extra ondersteuning nodig hebben. Er zijn twee soorten, Traumeel S en Zeel. De eerste is verkrijgbaar als heldere gel of in tabletvorm. Dit supplement biedt ondersteunig voor wanneer uw dier een blessure heeft gehad en nog in de herstelperiode zit. Dit middel is daarom vooral geschikt voor dieren die wedstrijden doen, zoals bijvoorbeeld paarden. De gel kan ingemasseerd worden, en de tabletten kunnen door het normale eten worden gestopt. Voor dieren met stramme gewrichten is Zeel de uitkomst. Dit middel is geschikt voor uzelf en uw dier. Dit middel is alleen verkrijgbaar in tabletvorm.

Wat maakt hun producten nou uniek en een goede investering?

De homeopatische middelen van Traumeel zijn een goede investering omdat het natuurlijke producten zijn. Dit betekent dat uw geliefde dier geen rommel binnenkrijgt, maar alleen het beste van wat de natuur te bieden heeft. Daarnaast is dit ideaal voor dieren met een overgevoeligheid of allergie voor conventionele geneesmiddelen. Ook zitten er geen steroiden of doping in, waardoor wedstrijddieren de middelen gerust kunnen gebruiken. Het merk is uniek omdat zij zich hebben gestort op het helpen van de natuur, uw dier, met de natuur, hun producten. Zo blijft alles in een natuurlijke cirkel.