Tips voor een onvergetelijke verjaardag

Related Articles

Hiep hiep hoera! Er is er binnenkort één jarig en dat ben jij! Ben je op zoek naar ideetjes om van jouw verjaardag een spetterend feest te maken? Lees dan gauw verder want met onderstaande tips wordt jouw verjaardagsfeest gegarandeerd een succes!

Voorbereiding is alles

Eindelijk is het zo ver, jouw naam staat deze maand te schitteren op de verjaardagskalender en dat vraagt om een feestje! Want als we één ding echt hebben moeten missen na een periode van lockdowns en restricties, dan is het wel feesten! Dus, trommel je beste vrienden op, haal alvast die feesthoedjes uit de kast en zet de cava koud. Als het dit jaar geen groot feest wordt, wanneer dan wel? Wil je een knallend feest op je verjaardag, dan zal je wel wat voorbereidingswerk hebben, maar ook dat kan superleuk zijn! Wat heb je nodig? Zoek een aantal leuke websites op die je wat inspiratie kunnen geven. Wil je voor een thema gaan of houd je het casual? Maak een duidelijke planning met alles wat geregeld moet worden, zo houd je het overzicht en zie je geen belangrijke feestelementen over het hoofd zoals slingers en ballonnen, maar ook een lekkere verjaardagstaart mag niet ontbreken. 

Goede locatie

De setting is allesbepalend. Hou je je feestje bij jou thuis of verkies je een andere locatie? Een zaal huren is tegenwoordig ook een populaire optie en kan ook heel gezellig zijn. Bovendien is er geen gedoe met rommel in je eigen huis en vaak wordt er ook catering voorzien. Ontdek alle mogelijkheden en kies een plek die het best bij jou past. Ben je niet zeker, denk er dan rustig even over na. Een goed feest voorbereiden kost immers tijd. En heb je er al eens aan gedacht om een deejay in te huren? Die kan na het eten toffe plaatjes draaien, zodat het feest echt kan losbarsten!

Pictures please!

Vraag aan je genodigden om een aantal foto’s te trekken tijdens je verjaardag. En vergeet natuurlijk zelf ook niet voldoende fotomateriaal te verzamelen. Deze foto’s geven je een leuke herinnering voor later, maar er is meer. Na je feestje kan je een selectie maken van de mooiste foto’s, ze laten afdrukken en je gasten achteraf verrassen met een leuk fotocadeau. Je kan mooie bedankkaartjes laten drukken met gekke foto’s of zelfs kaarsen en leuke bekers zijn toffe ideeën om je beste vrienden in de watten te leggen.

Meer uit deze categorie

Popular stories