Een schadeauto verkopen was nog nooit zo makkelijk

Related Articles

Heb je schade aan je auto en wil je je schadeauto verkopen? Dat kan tegenwoordig heel gemakkelijk via gespecialiseerde websites zoals osw.be. Deze websites zijn heel eenvoudig in gebruik en voor je het weet kan je binnen de kortste keren je schadeauto verkopen. Over het algemeen werkt het zo: Om te beginnen vul je jouw gegevens in, zowel van jezelf als van je schadeauto, dit kost je vijf minuten. Vervolgens ontvang je een bevestiging via de e-mail. Daarna krijg je binnen vierentwintig uur een vrijblijvend bod waarvoor je jouw schadeauto kan verkopen. Als laatste stap sluit je de deal met de koper van je schadeauto. Deze koper haalt je schadeauto op, betaalt je en neemt eventuele administratie uit je handen. Uiteraard kan je ook andere auto’s verkopen, behalve je schadeauto. Naast een schadeauto verkopen kan je ook kiezen om je auto te verkopen waarvan het keuringsattest bijna is verlopen.

Schadeauto verkopen en op laten halen

Het handige van deze gespecialiseerde websites is dat het je maar een paar minuten werkt kost om je schadeauto te verkopen. Je hebt geen last van rompslomp, zoals het wegbrengen van de auto, en je hebt tevens geen kans op eventuele boetes op het moment dat je keuringsbewijs is verlopen. Een beschadigde auto meld je eenvoudig aan via de website, daarna ontvang je een bod op je schadeauto dat vrijblijvend en gegarandeerd is. Als je besluit akkoord te gaan dan komt de opkoper van bijvoorbeeld osw.be je auto ophalen en je wordt ter plekke betaald door de koper.

Een schadeauto verkopen

In veel gevallen levert een beschadigde auto niet meer de dagwaarde op, toch krijg je op deze manier toch nog een passend bod op je auto. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over eventuele boetes of administratieve zaken. Ook hoef je niet je auto weg te brengen. Het maakt dus niet uit of je schadeauto niet meer rijdt of total loss is. Je krijgt de beste prijs mogelijk voor je auto met schade, én je kan er zelf voor kiezen of je akkoord gaat met het gegeven bod van de opkoper. Zodra je akkoord gaat maak je gewoon een afspraak om deze op te halen en voor je het weet ben je vrij van zorgen over je beschadigde auto. Wat wil je nog meer? Vul snel je gegevens in op een website als osw.be en ontvang een vrijblijvend en gegarandeerd bod op je beschadigde auto.

Meer uit deze categorie

Popular stories