Eerste seksdate? Zorg dat je deze dingen niet vergeet

Related Articles

Er zijn 3 redenen waarom mensen op datingsites hun kostbare tijd doorbrengen. Drie Tindertypes, zeg maar. De ‘ik-swipe-maar-wat-types’, de serieuze ‘ik-zoek-een-relatie-en-wel-snel-types’ en dan heb je nog de thrillseekers, de ‘‘let’s-get-it-on-types’. Wij gaan het uiteraard hebben over die laatste categorie van tinder-vlinders.

Smelly cats en rode teennagels

Je hebt nog eens zin in een avontuurtje, opent je Tinder en hebt meteen een date aan de haak. Na een paar dagen berichtjes over en weer te sturen, gaat het eindelijk gebeuren. Of je je seksdate nu op Tinder of een andere (seks)site hebt opgescharreld, uiteindelijk maakt dat geen verschil. It’s gonna happen, tonight is the night, de kogel is door de kerk: de seksdate staat vast. Je bent één en al adrenaline, zenuwen en geilheid en maakt je klaar voor je seksdate. Hier komt de eerste tip: Wees proper. Klinkt logisch, ja, maar in alle excitement kan je wel eens een zone vergeten. Zorg dat je je tip top verzorgt want niemand heeft zin om met een stinker in bed te kruipen: nobody likes a smelly cat. Verder kan je uiteraard wat extra effort doen en je mooiste lingeriesetje bovenhalen, je teennagels rood lakken, je weetwel, the usual prep

Glijmiddel

Goede voorbereiding is alles. Ben je zelf helemaal fresh van kop tot teen? Check! Het is sowieso een goed idee om een flesje glijmiddel in huis te halen voor een eerste date. Zenuwen kunnen misschien wat de kop op steken en met wat glijmiddel verloopt alles toch wat soepeler. Moet je er toch om gaan, dan kan je ook een speciale soort glijmiddel kopen. Het is tenslotte een date en een beetje extra is dan wel op zijn plaats, nee?

Sekstoys? Your choice!

Hou je van seksspeeltjes? Dan is het misschien ook fijn om dit onderwerp aan te halen tijdens een tweede of derde date. Je kan ook meteen met de deur in huis vallen, maar dan loop je misschien het risico dat je je gesprekspartner afschrikt nog voor jullie elkaar beter hebben leren kennen. Als jullie al wat pikante berichtjes hebben gestuurd, dan is het thema sekstoys misschien al wel spontaan aan bod gekomen. Het is een goede manier om af te tasten of je date net zo kinky is als jij. Score? Laat het feest dan maar beginnen! Een leuk idee is om samen online iets te bestellen en te laten leveren tegen jullie volgende date.

 

Meer uit deze categorie

Popular stories