Gevoelige huid? Clinique en La Roche Posay stellen niet teleur

Related Articles

Heb jij zoals zovelen last van een gevoelige huid die snel rood wordt? Of ben je allergisch voor veel beautyproducten? Probeer dan vooral eens de merken La Roche Posay en Clinique. Deze worden door dermatologen aangeraden voor mensen met een sensitief huidje en ze zijn vrij van de bekendste allergenen. Lees er hier meer over. 

La Roche Posay: helend bronwater

La Roche Posay is een Frans merk. De naam komt van de gelijknamige plaats, waar een verse bron doorheen stroomt. De producten van dit merk worden gemaakt met dit helende bronwater, dat al sinds de zeventiende eeuw erkend wordt als heilzaam. Dit beautymerk is dertig jaar geleden tot stand gekomen met de hulp van vele dermatologen, en huidartsen schrijven het dan ook voor aan mensen met allerlei klachten van de huid. Hun producten zijn dermatologisch getest en vrij van allergenen, parabenen en parfums. Heb je een huid die snel reageert op verzorgingsproducten, dan zal je vast baat hebben bij La Roche Posay. In hun assortiment vind je onder andere dagcremes en bescherming tegen de zon. Maar ook voor voedende haarproducten kun je bij hen terecht. Hun producten richten zich op allerlei huidtypes. Zo hebben ze cremes voor de droge huid en eczeem, maar ook producten die roodheid verminderen en flink hydrateren. Voor elk wat wils dus!

Clinique: bewezen effectieve huidverzorging

Het bekende Amerikaanse merk Clinique bestaat al meer dan vijftig jaar en is een pionier op het gebied van effectieve huidverzorging. Ook zij werken nauw samen met dermatologen, om zo de beste kwaliteit te leveren voor wie een minder makkelijke huid heeft. In hun producten vind je daarom geen van de bekende allergenen. Hun filosofie: “great skin can be created”. Veel van hun producten zullen je huid voeden en doen stralen. Voor elk type lastige huid hebben ze een passende oplossing. Gemene deler is het gebruik van enkel hoog kwalitatieve ingrediënten. Voor een optimaal effect kun je het beste verschillende van hun producten in je dagelijkse verzorgingsroutine opnemen. Was je gezicht met de Take The Day Off Cleansing Balm en trakteer het af en toe op een lekkere scrubbeurt. Met de Dramatically Different Moisturizing Gel geef je de huid een diepe voeding. Ook hebben ze een goede zonnebrandcreme in hun assortiment. Kortom, met hun producten maak je je klaar voor een stralende dag.

Meer uit deze categorie

Popular stories

Tijd om de badkamer aan te pakken?

Ben je bezig met je huis te verbouwen en is het nu tijd om de badkamer te aan te pakken? Dat is nogal een...

Heerlijke drank die verkregen is op soortgelijke manier als cognac maar dan met appelcider

We kunnen allemaal op zijn tijd erg genieten van een lekker drankje. Af en toe even helemaal genieten. Dit wordt vaak genuttigd in een...

Gevoelige huid? Clinique en La Roche Posay stellen niet teleur

Heb jij zoals zovelen last van een gevoelige huid die snel rood wordt? Of ben je allergisch voor veel beautyproducten? Probeer dan vooral eens...