Kies voor Trespa

Related Articles

Misschien is jouw gevel wel hard nodig aan een opknapbeurt. Dit omdat de houten boeidelen aan vervanging toe zijn, of omdat de houten potdekselpanelen aan je dakkapel beginnen te verduren. Wanneer je jouw gevel toch aan gaat pakken, kan het misschien raadzaam zijn om te kiezen voor onderhoudsvrije boeidelen of panelen. Dit zodat je deze panelen of boeidelen niet elke paar jaar hoeft te voorzien van een nieuw likje verf. Je kunt er dan mogelijk voor kiezen om deze boeidelen of potdekselpanelen te vervangen voor Trespa platen. Deze platen zijn in diverse maten en soorten verkrijgbaar en zijn bovendien ook nog eens onderhoudsvrij.

Soorten Trespa

Er zijn verschillende soorten Trespa verkrijgbaar. Hierbij kun je denken aan de kleur van de plaat. Deze plaat zijn in diverse verschillende ral kleuren leverbaar, zodat je er van verzekerd bent dat deze platen niet misstaan bij de rest van je woning. Ook kun je kiezen voor gladde platen, of voor platen met een motief. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat de platen een houtmotief hebben. Hierdoor lijkt het dan dus net of de panelen op jouw dakkapel van hout gemaakt zijn. Op het moment dat je de boeidelen of de potdekselpanelen van je woning aan vervanging toe zijn, is het kiezen voor een onderhoudsvrije oplossing zeker aan te raden. Vrijwel niemand kijkt er namelijk steeds naar uit om het dak op te gaan om de panelen van de dakkapel te gaan schilderen. Naast dat deze platen onderhoudsvrij zijn, hebben deze platen nog andere voordelen.

De voordelen van deze platen

Trespa is gemakkelijk schoon te maken. Hierbij kun je niet alleen denken aan de jaarlijkse poetsbeurt. Maar op het moment dat de platen beschadigd zijn door vandalisme omdat er bijvoorbeeld graffiti op is gespoten, is dit ook goed te reinigen. Beter dan houten platen. Ook kunnen deze platen tegen een stootje zonder dat ze hierdoor zullen doorbuigen of afbreken. Tevens zijn deze platen ongevoelig voor weersinvloeden. Deze platen zullen dus niet snel verkleuren omdat ze dagelijks worden bloot gesteld aan zonlicht. Ook kiezen steeds meer mensen voor kunststof kozijnen, waarbij zulke platen zeker niet zullen misstaan. Eveneens stijgt de waarde van je woning vaak op het moment dat je kiest voor onderhoudsvrije oplossingen. Deze platen kunnen overigens niet alleen gebruikt worden voor de gevels van woningen. Zo zijn er ook complete gebouwen die bekleed worden met deze platen. Dit omdat deze platen in veel kleuren beschikbaar zijn, en een bedrijfspand een leuk en uniek uiterlijk kunnen geven. Je ziet dit dan ook regelmatig terug bij diverse grote gebouwen die worden gebruikt als kantoorpand bijvoorbeeld.

Meer uit deze categorie

Popular stories