Inspiratie te kort?

Related Articles

Het is heel herkenbaar dat je leuk cadeautje aan iemand wilt geven, het kan voor verschillende gelegenheden zijn, zoals een verjaardag, relatiegeschenk of het zoeken van een uniek kraamcadeau. Wat past bij de gelegenheid en is een uniek cadeau? Je weet wel, eentje waar anderen niet mee aan komen lopen. Op het internet zijn veel verschillende websites te vinden waar ze bijvoorbeeld hele leuke kraamcadeautjes hebben, zelfs al hele boxen samengesteld. Voor een verjaardag kan je natuurlijk kijken waar de persoon van houdt, ken je de persoon nog niet zo goed? Dan kan je altijd advies vragen aan de mensen om hem/haar heen.

Spetter spat

Badtijd met je kleintje is een bijzonder moment, Het geeft een hechte band met je kind. Je kind gaat op onderzoek uit hoe water voelt en krijgt in het water meer bewegingsvrijheid. Als badtijd uiteindelijk afgelopen is, want op een gegeven moment is het water natuurlijk afgekoeld, wil je niet dat je kleintje in de kou staat. Je kan dan kiezen voor een leuke badcape of een leuke badjas, zo blijft je kleintje lekker warm. Vaak wordt er gekozen voor een badcape, omdat dit meteen een handdoek is, maar wilt je nog even nagenieten na het badderen? Dan is een badjas ook erg leuk. Badjassen kun je tegenwoordig ook laten personaliseren met een naam of een geboortedatum erop.

Speciaal voor jou, mama

Een mok kan op elke moment van de dag gebruikt worden en is ook een erg leuk kraamcadeautje. Vaak wordt de moeder vergeten tijdens de kraamvisite of bij een babyshower. Maar door een klein cadeautje aan de moeder te geven, is het een blijk van waardering en respect. De mok kan uniek gemaakt worden door er bijvoorbeeld een mooie foto van het gezin of van de kleine er op te laten drukken. Wil je de mok nog specialer maken? Dan kan je ook magische mokken kopen die reageren op warmte. Hartstikke leuk!

Op expeditie!

Onwijs kraamvisite, maar wat moet je meenemen? Neem je een schattig rompertje mee, een cadeaubox met verschillende kleertjes of juist een paar spuugdoekjes? Want daar kan je er nooit genoeg van hebben. Om inspiratie op te doen, kan je altijd op het internet kijken. Er zijn verschillende websites die leuke kraamcadeautjes verkopen. Een kraamcadeautje kan enorm uiteen lopen, het kan van een rugzakje voor later zijn, een mooie badjas, een mok voor de moeder of gewoon een kledingsetje. Het is zeker aan te raden om eens rond te snuffelen.

Meer uit deze categorie

Popular stories