Drinkbus of fruitdoos? Voor ieder kind wat wils

Related Articles

Als je op zoek bent naar een drinkbus kind, heb je vaak veel keuze uit verschillende drinkbussen. Zowel voor jongens als voor meisjes zijn er leuke drinkbussen te krijgen. Is je kind fan van bijvoorbeeld Paw Patrol? Dan zijn hier zeker drinkbussen van te verkrijgen. Het is mogelijk om hier een bijpassende brooddoos bij te kopen, zodat het een leuk setje is. Vaak is het ook mogelijk om zelf een drinkbus te ontwerpen. Je kiest dan zelf een leuke kleur uit en vervolgens is het ook mogelijk om afbeeldingen te laten plaatsen op de drinkbus van je kind. Daarna bepaal je of er een tekst op komt te staan, die je zelf kan verzinnen. Laat bijvoorbeeld de naam van je kind op een drinkbus plaatsen, zodat je de drinkbus bijna niet kwijt kan raken. Hartstikke leuk! Wat kan er nog meer niet missen in het rugzakje van je kind? Een fruitdoosje!

Fruitdoosjes

Fruitdoosjes zijn onmisbaar in de rugzakken van kinderen. Op deze manier kan een kind fruit mee naar school nemen, of tijdens een dagje weg. Maar bijvoorbeeld ook gewoon naar de speeltuin of tijdens een schoolreisje. Er passen vaak verschillende soorten fruit in fruitdoosjes. Meestal zijn fruitdoosjes groot genoeg voor een appel, peer of een banaan. Maar het is ook mogelijk om er twee kleinere stukjes fruit in te doen, zoals bijvoorbeeld een kiwi of een perzik. En wist je dat je fruitdoosjes vaak ook zelf kunt ontwerpen? Bij fruitdoosjes is het ook mogelijk om je eigen naam erop te zetten. Dan wordt het eten van fruit wellicht een stukje leuker voor je kind, als zijn of haar eigen naam of afbeelding erop staat. Een fruitdoosjes past trouwens vaak in een broodtrommel, waardoor er niet allemaal losse bakjes in de rugzak hoeven te zitten. Bij fruitdoosjes worden overigens vaak ook vorkjes geleverd, wel zo handig! Wil jij fruitdoosjes of drinkbussen bestellen voor je kind?

Fruitdoosjes en drinkbussen bestellen

Als je deze producten wil bestellen, dan kan dit vaak gemakkelijk online. Er zijn webshops die meerdere producten hiervan op voorraad hebben, die je zelf kan ontwerpen of die al zijn ontworpen. Vaak verkopen deze webshops ook andere spullen voor kinderen, zoals kinderservies, ontbijt accessoires of yoghurtbekers. Allemaal handig om mee te nemen of om thuis te gebruiken. En alle producten mogen vaak na gebruik ook gewoon in de vaatwasser! Welke drinkbus ga jij bestellen?

Meer uit deze categorie

Popular stories