Hoe stralen op jouw favoriete feestje?

Related Articles

Geef toe: elke reden is genoeg om een leuke outfit aan te schaffen met alle accessoires die nodig zijn om er stralend uit te zien. Of je nu binnenkort zelf naar een verjaardags- of communiefeestje moet gaan of er eentje organiseert: het is het perfecte moment om je outfit te vernieuwen en je accessoires erop af te stemmen. 

De juiste outfit

Begin je zoektocht met deze vraag: wil je indruk maken op het feestje of net onder de radar blijven? Het antwoord op deze vraag zal je helpen om de stijl te bepalen voor je outfit. Kies je voor een hippe print op een flamboyante blouse, dan kan het meteen een hit zijn wanneer je ergens binnenkomt. 

Heb je liever niet dat alle ogen op je gericht zijn, kies dan voor een kledingstijl in een neutrale tint van zwart of donkerblauw. Breng bij een neutrale kleur zeker een kleuraccentje aan. Denk hierbij aan een bijpassende halsketting voor dames in een stijl die matcht met je kledij. Je kunt  bijvoorbeeld kiezen voor een opvallende ketting met steentjes. Of je gaat voor één of meerdere fijne kettinkjes die samen een mooi geheel vormen. Ze geven een ogenschijnlijk eenvoudige outfit net dat tikkeltje meer. Opties genoeg dus maar kies vooral de stijl die bij jou past. Zo komt je persoonlijkheid het beste tot zijn recht en kun je helemaal jezelf zijn op het feestje.

Pump it up

Een leuk kleedje dat je normaal met boots combineert, kan met een klassieke pump een heel andere look krijgen. Investeer in een mooi paar pumps in bijvoorbeeld zilver, zwart of goud. Deze kleuren laten zich eindeloos combineren met je outfits en beloven dat je zult scoren! Vergeet niet om op voorhand je schoenen in te lopen zodat je pijnlijke voeten zoveel mogelijk vermijdt. Een paar sneakers in je auto, kan je wat later op de avond soelaas brengen.

Cadeautjes

Het standaard cliché is dat mensen graag antwoorden dat je niets had moeten meebrengen, maar het kan zo fijn zijn om een leuk cadeautje te krijgen. Nu is een fles bubbels altijd leuk en ook het perfecte cadeau voor een man, maar het mag ook origineler. Ga je naar een verjaardagsfeestje voor een vrouw of het communiefeestje van een meisje, waarom dan niet eens een paar oorbellen online bestellen voor het feestvarken? Het zorgt ongetwijfeld voor een instant glimlach op het gezicht van de jarige of communicant en je geeft er iets kostbaars mee dat nog lang gedragen zal worden. Een toppertje dus!

 

Meer uit deze categorie

Popular stories