Waarom kiezen voor een Dolce Gusto koffieapparaat?

Related Articles

Het tijdperk van koffie met enkel melk of suiker geraakt stilaan in het verleden. Tegenwoordig bestaan er oneindig veel soorten koffie en koffie apparaten die alle mogelijke koffiesoorten kunnen maken. Zoals de Dolce Gusto. Met zo’n apparaat kan je een waaier aan verschillende koffies maken en je elke dag al een ware barista voordoen. We zetten graag op een rijtje waarom dit het ideale koffieapparaat is voor jou.

Variatie à volonté

Zin in een cappuccino? Een latte macchiato? Of liever een chai tea latte? Een Dolce Gusto kan het allemaal. Met één knop op de machine, maak je de perfecte koffie in no-time. De Dolce Gusto werkt op basis van een cupsysteem. Door de verschillende Dolce Gusto capsules die er bestaan, kan je zelf oneindig veel soorten koffie maken. Van espresso’s en cappuccino’s tot warme chocomelk en iced lattes. Wat je maar wil. Met een handige hendel switch je makkelijk tussen koud en warm water en kan je ook de hoeveelheid water instellen of je koffie sterk of minder sterk maken. Het uniek capsulesysteem van een Dolce Gusto heeft dus voor elk wat wils en zo is het alsof je je eigen kleine koffiebar uitbaat! Een andere favoriet van ons voor variëteit is de Illy iperespresso koffiemachine. Ook hier heb je een fantastische keuze aan capsules met verschillende koffie. De volheid en uniekheid van Illy blijft behouden, maar nu kan je elke dag voor een ander smaakje gaan.

Uniek design

Een Dolce Gusto koffieapparaat serveert niet enkel koffie met klasse maar is ook ongelooflijk stijlvol. Met zijn uniek design, onderscheidt hij zich van de concurrentie en is het een van de meest modieuze en vernieuwende koffieapparaten. Hij komt in verschillende vormen, groottes en kleuren waardoor het een echte eyecatcher is in je keuken of bureau. Een voor een zijn ze professioneel, dus kan je gaan voor het design die je het meeste bevalt.

Makkelijk te onderhouden

De machine en de capsules zijn zo ontworpen dat er heel weinig onderhoud aan te pas moet komen. Wanneer de koffie uit de capsule in de koffietas stroomt, blijven er geen restanten in de machine achter en hoef je dus niets op te kuisen. Daarnaast kan je het lekbakje gemakkelijk afnemen en die, samen met de capsulehouder, simpelweg in de vaatwas gooien. Natuurlijk ontkalk je de machine best af en toe eens, maar ook dat is snel en makkelijk gebeurd. Vlotjes!

 

Meer uit deze categorie

Popular stories