Ballonvaren: een leuke activiteit!

Related Articles

Ben je woonachtig in België en heb je zin in een leuke activiteit? Misschien heb je net een nieuwe relatie, en wil je hem/haar op iets gaafs trakteren? Ga dan eens ballonvaren in Gent! Wanneer je net een nieuwe vriend of vriendin hebt gun je hem of haar natuurlijk de wereld, en wat is er mooier dan hem of haar letterlijk een mooi stukje van de wereld te laten zien vanaf grote hoogte? Het is een origineel cadeau waar jullie nog lang aan terug zullen denken. Maar misschien wil je het jezelf wel cadeau doen, en zelf genieten van een mooie ballonvaart in Gent, en op grote hoogte zweven over de dorpen en landschappen. 

Wat kost een ballonvaart in Gent?

Wellicht ben je ook wel benieuwd naar de prijs van een ballonvaart Gent! Bij een ballonvaart prijs in Gent moet je denken aan een prijs vanaf 129 euro. Daarbij kun je tijdens je ballonvaart genieten van alle mooie ballonvaartregio's van Vlaanderen. Er zijn diverse soorten ballonvaarten te boeken met leuke extra's. Je kunt het zo gek niet bedenken! Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ballonvaart tijdens het opkomen van de zon. In de vroege ochtenduren de lucht in stijgen heeft iets magisch. De zon komt net op, de vogels fluiten en iedereen ontwaakt. Je wordt vergezeld door een piloot die de ballon bestuurt. Denk ook eens aan een romantische ballonvaart voor jou en je partner inclusief diner. Culinair eten hoog in de lucht is natuurlijk wel een hele speciale date.

Teambuilding ballonvaart 

Je kunt ook ballonvaren Gent in het kader van een teambuilding, oftewel een bedrijfsuitje. Dit teambuilding-uitje kun je als werkgever organiseren, bijvoorbeeld wanneer je jouw personeel een origineel cadeau wilt geven als beloning voor hun inzet het gehele jaar. Het versterkt natuurlijk ook de sociale cohesie tussen de werknemers onderling. Er zijn diverse vertrekplaatsen mogelijk zoals Antwerpen of Vlaams-Brabant. Deze teambuilding-ballonvaart duurt een uur, daarbij kan er volop genoten worden van het mooie uitzicht. Ben je een werkgever? Dan kun jij met je hele team na de vaart gezellig afsluiten met een hapje en een drankje. Uiteraard versterkt het ook de band tussen jou als werkgever en werknemers als je ze regelmatig beloont voor hun harde werk! En wat is er leuker dan dit te doen met ballonvaren in Gent? Dit zal iedereen een geweldige ervaring vinden en ze zullen het niet gauw vergeten. Doe je werkgevers dus een plezier en ga ballonvaren tijdens jullie teambuilding-uitje!

Meer uit deze categorie

Popular stories